lördag 8 november 2008

God Kväll...

#21

Ber om Ursäkt alla läsare att det inte har blivit något inlägg idag......???? Som ni redan vet så är Mac "ägare" till denna fina blogg.
Mac frågade mig i sommras när grabba drog till Österrike om ja kunde gästblogga lite. & efter de har de bara rullat på. Mac & jag gör de här helt frivilligt & får inga pengar för den. (Har hört rykten om att folk tror de:) Vi försöker uppdatera så ofta vi kan men på helger brukar de ofta bli lite knapert med tid..
Mac har trixat & grejat med sin nya/flashiga garageport idag & Axell startade morgonen med att klippa av håret några cm hos Sandra på Hårdesign..(Mrs slagskötts salong:)

Efter de blev de en sväng till förorten Motown för att köpa farsdag present. Sen vidare till U-16 matchen Hcw Vs. Majf. & nu sitter man här o laddar inför morgondagen...
Mulen har skrivit några rader & även lagt ut morgondagens lag på http://www.hcw.nu/


Mina tankar om:


Vs.
Vet inte så mkt om tvättbjörnarna??? Men de har alltid blivit tuffa möten emellan lagen. Har sett i deras trupp att de har fått många grabbar ifrån Allsvenska smålandsklubben Oskarshamn.
Verkar som de har mkt bättre lag iår om man jämnför ifrån i fjol. En kille som vi ska akta oss för är Rightaren Mattias Holm.
En komplett spelare som är riktigt duktig på att sätta puckarna med sin aviga högerklubba. Har själv lirat med Holma några matcher i Ljungsbro .
Får vi han & deras andra fixstjärnor högt upp i styrspelet i morgon så tror ja de kommer få problem. De är fullt krig som gäller i morgon. Ska bli riktigt skoj att få lira på K-Valla igen. Hoppas att alla kommer dit..... & att de blir lite tryck på läktaren.
Till sist:
*Hcw Vs. Virserum 17.00 (Hoppas på att tidning kommer till vår match...... Eller blir de Förorten igen???? )
*Hästen Vs. Mhc (Brorsan är tillbaka i första linan med Uffe & Berg)
*Majf Vs Lidköping (ska Thyni gå för sin andra seger hemma som Div 2 tränare)
Mkt Hockey i Östergötland i morgon.... Hoppas på att de är vi som har den högsta publiksiffran efter div 1 derbyt !!!
Ha en forts. trevlig Lördag....
ladda nu grabbs. Hård match i mörrn.
Mvh
one of the four with the White stripes... OOOhhh ohh ohh ohh ohhh ooooooo ohhhh