lördag 25 oktober 2008

Tempen på Frank

åTTAN

Lite försenat reportage på Frank the tank. Vi tränar ju så sent så det var ju midnatt när man kom hem, men här har ni det iaf

Vi tar tempen på Frank inför matchen mot Lintek.

Hur har läget varit i truppen under veckan?
- Jag tycker veckan har varit väldigt bra. Det har varit bra träningar med bra fart. O den glädjen som är i omklädningsrummet, sån glädje har det inte varit här på många år.

Jaha. Lintek. Väcker väl en massa kära gamla minnen? Vi har ju mött de oändliga ggr känns det som. Vad har du o säga om Lintek?
- Förr var det ofta som så att de var dåliga borta men mycket bättre hemma. Jag minns en avgörande match mot de som vi förlorade. Lintek får aldrig underskattas. 3-3 mot Kalmar borta är en riktigt bra skalp. Vi hade inte en chans där förra året. Men iår så tror jag inte många lag tar oss på kondition.

Frank minns tillbaka

Nuvarande sportchef Lagge och Milos som då spelade i Lintek, gick inte ihop. De var som hund o katt varje match. Minns även att det var nån Lintek spelare som skickade blommor till Falk då han bröt armen. Önskade honom ett krya på sig så han snart kunde vara tillbaka på isen.

F R A N K tror på vinst på söndagDet är lite roligt det här med blommorna. Vi har ju i alla år trott att det var Milos som skickade blommorna, så jag passade på o frågade Falk igår hur det egentligen låg till. Det var som så att Falk kommer hem o det ligger blommor utanför hans dörr. Falk som då var ihop med Ann blev livrädd. Fan det kan ju inte va blommor här när hon kommer, så han slängde skiten omgående. Haha bra reaktion. Sen gick det ett jävla tag o han visste inte vem som skickat blommorna. Då stiger Johan Martinsson in i bilden o frågar Falka om han hade fått några blommor. Så då visade det sig att det var en kille på Johans jobb som spelade i Lintek. Nån långhårig snubbe? Lagge kanske vet vem det var? Iaf så var det inte Milos som vi trott så länge. Men hatkärleken till Falk från Lintek var ju så fin att de önskade att han skulle krya på sig.