måndag 20 oktober 2008

Dagen efter.....

#21

Sitter här på jobbet med en go känsla/lättnad i kroppen. Riktigt skönt att premiären är avklarad & att dom 2 första poängen gick till oss.
Oxå gött att vi visade vad vi kunde igår för publiken. Men framförallt för oss själva.. Som "Jutte" skrev på http://www.hcw.nu/ så var de egentligen inget snack om vilka som skulle gå segrande ut.
Tyckte helt ärligt att vi krössa dom. (Pissa på dom som Br. Österberg brukar säga)...
Är alltid skönt att börja en ny vecka med en vinst. Man har mer självförtroende på träningarna & vågar göra lite mer....
De som ja tyckte var extra starkt igår av oss var att vi hela tiden åkte griller, Peppa varandra i båset & kämpade ihop som ett lag.
Från Jalle "entrecote" Hjalmarsson, Tompa "gifta sig" Lenèr & spelare till dom tre musketörerna Frank "paintboll" Källstrand, Acke "världens piggaste 80 åring" & Bertil "badlakan" Nilsson.
Bra JObbat allihop :)

Matchens Puckar:
3 Pucks till Batte "Boris" Banan=Stabil hela matchen & sliter i varje närkamp (jobbar i de Tysta)..
2 Pucks Freddie "Maggie" Sandborg = för karriärens 2:a nolla :) (Eller Gurra? visst var de så?)
1 Puck Calle "Taxi" Haag = Slitit som ett djur sen i sömmras. Kommer in i 3:e & drar dit en puck direkt. Gött Charlie...


Men.....
som den gamle klyshan lyder så är den matchen nu i historia. Ny match väntar nu på Söndag hemma mot studenterna "Lintech"...
Om man tittar på resultaten från igår....

Kalmar-Make B 3-3 (oväntat)
Lenhovda-Eksjö 17-1 (va hände där??? )
Rydaholm-skillingaryd 10-4 (rydaholm lika bra som de avslutade ifjol??)
Åseda-Ha 74 9-1 (Åseda blir grymma iår)
Virserum stod över pga att Wika har dragit sig ur.....

De som är lite chockande är ju självklart de stora siffrorna i matcherna.. Visst att man inte ska göra stora slutsattser av första matchen?. Men tror de var länge sedan de var en sådan ojämn omgång???
Tror Make b kan vara bra iår? Mkt folk & de verkar ha fått bra studenter till "stan". Så de gäller att vi gör en bra träningsvecka för att kunna slå dom.
Full fokus, Full kamp & lite finess.

Till sist:
*Riktigt bra Trummat igår grabba. Kul med lite röj på läktaren. De uppskattas... Hoppas ni får med er resten av publiken nästa söndag :)
*Topp betyg till grabba i "funktionärs"-båset.
*Kul med mkt folk på läktaren. Hoppas ni gillade vårat spel & kan komma nästa söndag oxå??
*Mhc slog Lindlöven med 5-1 på borta is. Starkt...
*Majf spelade jämnt i 2 perioder men släppte in 6 mål i sista. (Tror Danne var lite lätt förbannad:)
*Bra Hcw helg... Många fina vinster...
*Fick ett mess av Mr kalsong nyss.
-Jag har köpt nya Pingis bollar nu. Så nu kan ja köra lite Ping-pongshow för er ikväll grabbar... oookkk??? Tack Calle de är bra.....
De går bra med vanlig Pingis :)
*Har aldrig sett någon så nervös som Tompa "Cruz" teamleader var igår efter uppv. Ha ha ! Fy fadderullan va sköj de var när han prata med vår egna Hjärt-Mulen :)
*Mazz gjorde mig lycklig igår när han tog sin första 10:a .. Årets Hack-kyckling! ha ha! Fyy faan va rätt man kan ha:) (All In på att han kommer kommentera att han inte sa något :)
*Tack Frazz & Sandra för de fina korten som ni tog under matchen..

Ha de gött.. Ses ikväll grabba...
#21