måndag 5 maj 2008

Chockstart!

Upptaktsmötet är avklarat. Neaumans 10 mins tal blev väl nån halvtimme långt o sen var det dax för laget o bekanta sig med Hjalle. Att det är en erfaren coach med full koll på ledarskap märktes direkt. Hjalle har full koll på hur han ska utveckla laget o spelarna under säsongens gång. Vi fick se upplägget på träningarna nu de närmsta veckorna. 7-28 maj Förbränningsträning 29maj-19juni träningsinriktning på styrka 20juni-2juli snabbhets träning osv osv osv. Damn det måste varit hockeygymnasiet senast man körde nåt sånt här upplägg. Men riktigt kul att det är grymt seriöst. Håller man i på detta så kommer det märkas ordentligt i vinter. Efter att jag gjort en riktigt medioker säsong så är det dags att rycka upp mig. O det kan inte bli bättre med en ordentlig försesse. Nu är det upp till knät att fan palla detta.

Ok. inriktad träning det är inte så farligt. Det som fick en o tappa hakan det var nog att vi iår inte kommer köra våra 2 pass i veckan. Där vi sista timmen varje träning lirat antingen innebandy eller landhockey. IÅR KÖR VI 5 PASS I VECKAN argghh men fan det är ju så skönt i vinter om man lider igenom detta.

Uppslutningen då? Jo riktigt bra. Från förra året så saknades följande
Höna ( hemma med feber )
Riley ( jobb, klar för spel )
Kim ( missade att det var möte alt låg o sov enligt bror )
Skoogh ( på mjölbys upptaktsmöte, ska försöka därinne iår igen )
Svesse ( ute o reser, en del går det bra för, klar för spel tror jag )


Tillskott
Eftersom det inte blev nåt J-18 lag så har det givits plats i A-truppen till alla 93or. 4 st tror jag de är
Lillen , hemma från Sälen efter att ha säsongsjobbat där förra sessen. Stack under början av säsongen då han för andra raka säsongen skadade sig i premiär matchen o återigen blev långtids skadad. Med Lillen så är det 5 målvakter. Då ska nog 2 plockas bort
Lill-Renström infann sig på mötet. Körde hela förra försäsongen för att efter nån vecka på is ta timeout o fokusera på skolan sista året. Comeback nu antar jag
En Mjölby junis som kände Lill-Riley kom dit. Vet inget om han

Så det var riktigt kul o se att så många kom. Fille kom idag o med tanke på vad han visade de matcher han spelade i slutet så kommer han tillföra enormt mycket iår då han är med från start. Grädde kom ju under säsongen iår o körde inte fullt i början. Kommer vara hetare om han är med från start iår.

Sen så vet man inte vad som kommer ske då Danne tagit över Mjajf. Han kommer nog ringa o försöka få över några. Det är ju så det funkar. Tvivlar väl på att nån vill gå dit, men den sista idioten är ju inte född än.

NU KÖR VI HCW