fredag 15 februari 2008

Dags o vakna

Förlust med hela 6-0 i första play off matchen. Det var en jämn match där vi hade pressen men inte fick in pucken. 6-0 är stora siffror men de talar inte alls för matchen. Det var helt störda mål de gjorde. Första målet är ett nedlägg som Jocke försöker ta ner med klubban. Den touchar klubban o ändrar riktning. Sandborg är på väg o lämna målet för att stoppa pucken o givetvist så lobbas pucken rakt i mål.

Stundtals kommer de inte ur egen zon men deras målvakt gör en riktigt stor match. Samtidigt som Rydaholm har förstått att det är PLAY OFF och det har inte många gjort i wettern. Vi fuskar med våra åkningar, jag såg inte en forward göra en enda tackling när vi checkade. När vi pressar på så blir vi så jädra målkåta att vi glömmer bort försvaret. När de vann pucken så slog de sarg ut o kom nästan jämnt 3-1 då våra backar hade hjärnsläpp hela matchen. Vi stod upp likadant hela matchen. Med nån slags övertro att vi minnsan kan glida in i situationen o vinna puck. Har man 3-4 wettern spelare framför sig är det då en bra grej att försöka stå upp på en puckförare? Försvarsspelet i mittzon var skrämmande o man undrar hur fan folk tänker ibland.

Vad kan man ta med sig från en 6-0 förlust? ja det enda vi kan ta med oss är vår fart i anfallszon. Allt det andra kan vi så mycket bättre.

Nu vill jag se att vi kan knyta näven o visa vilken hockey vi kan spela. Jag vill att alla ska fatta att det fan är play off nu. Är det nån jävel som inte vill spela så säg det då till Danne. Tacklas, det får man så gör det! Det här tar vi grabbar